lördag 22 december 2012

Insidan tar formGanska snart efter stomresning började insidan ta form, här nedan ser vi hur huset såg ut första gången jag kom in i det, Therese fick vänta ett tag till innan hennes premiär och barnen får troligen se insidan under julhelgen. Datum för detta är 24 november.
 
 
Här är delar av kök, klädvård och entre. Väggar markerade i golvet ger hint om hur det kommer se ut när det är klart. Delar av rörmokeri och elarbeten är också redan utförda i detta skede. Tips till andra husbyggare är att informera om att ni vill ha vägghängda wc-stolar om så är fallet. Dessvärre har vi missat det och vi kan troligen lösa det i det stora badrummet men på andra toalett blir det en vanlig stol. Lite surt men de säger ju att man behöver bygga två hus innan man läs sig allt...

 
 Här är Frejas rum och en liten del av Sagas. Utanför deras rum kommer de att ha sin egen yta som blir ett lekrum till en början men sedan lär det övergå till ett TV-rum.


Här är husets hjärta med kök, vardagsrum och matplats i en öppen lösning med ryggåstak över bortre delen. Denna del tillsammans med att barnen får en egen del av huset är anledningen till att vi föll som furor för Villa Lindö.

 
Vissa väggar var uppe.
 

Vi har valt att använda Big Bag för avfallet, känns som en kostnadseffektiv lösning. Dessvärre blev det lite strul då K-Rauta i Häggvik hade bristfällig uppmärkning av deras sortiment så jag kom därifrån med en modell mindre än jag tänkt och betalat för. Dessbättre löste det sig hos K-Rauta i Järfälla som är det bästa byggvaruhus jag varit i. Suverän service och en stor och fin butik med bra utbud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar