söndag 10 mars 2013

Inte mycket kvar nu

Bitarna faller på plats, vissa enligt plan och andra inte...


Fläkten på plats, snyggt. Vi är toknöjda med hur köket blev. Saknas däremot täckskivor på köksön vilket troligtvis inte kommer lösas innan inflytt dessvärre. Nu måste vi hitta på en kreativ lösning som gärna inte ska kosta så mycket heller. Vi har en lösning på gång men då är det leveranstid på 4-6 veckor och en extrakostnad på nästan 3000 kr. Vi har hittills inte hittat någon billigare. Blir att fortsätta undersöka men det känns lite surt då vi trott detta var under kontroll men så kommer det som ett slag i ansiktet. Det vi söker är två klarvita täckskivor som ska vara 50 mm tjocka och en area på 900 x 873 mm, eller en lösning som motsvarar detta.

Energin börjar sina lite nu. Dels är det en anspänning att det närmar sig och sedan har vi lite annat som inte är riktigt på plats ännu vilket tar energi. Dock är detta med täckskivorna en liten bråkdel om man jämför med det andra problemet vi råkat ut för.


Lite mer närbild på fläkt.


Nu är golvet avtäckt från papp mm och det blev en helt annan känsla i huset. Vi är glada att vi valde en ljusare nyans på parketten då det passar vår smak. Skillnaden i kostnad var försumbar.


Tjejernas toalett på plats.


Handfatet i tjejernas badrum. Vi valde IFÖ som leverantör av detta och det var riktigt snyggt.


Dusch, duschdörrar, handfat och spegel på plats i vårat badrum. Allt utom duschen är från IFÖ. Vi har valt IFÖ som leverantör av våra badrumsmöbler överlag och är riktigt nöjda med vad vi sett så här långt. Riktigt "cleant" utseende och smarta lösningar. Kommer fler bilder på detta när detaljerna (el mm) är på plats.

Denna vecka skulle Jimmy jobba på ett annat hus så det lär inte hända så mycket med vårt vad vi vet. Kanske elektrikern avslutar sitt jobb och förhoppningsvis även målaren. Det är ju bara två veckor till slutbesiktning och det känns overkligt. Nu hoppas jag bara att allt löser sig så att det inte finns något "skit" som ligger och smolkar bägaren. Vi har ju varit så otroligt nöjda frånsett senaste tidens debacle så jag vill inget hellre än att alla bitar faller på plats och att vi ska hitta en lösning som vi kan acceptera.

1 kommentar: