torsdag 14 mars 2013

Vilken resa...

Kollade lite gamla inlägg i bloggen och insåg vilken j***a resa detta varit. Den började i slutet av 2011 och närmar sig äntligen slutet.

Så många beslut att ta. Så många vändningar när vi trott vi varit säkra på vår sak. Så mycket räknande. Så mycket osäkerhet kring vad den faktiska kostnaden blir. Så mycket fantiserande i huvudet för att försöka skapa en bild av hur det kommer bli när det kommer upp i verkligheten. Så mycket förväntningar när vi kommit till huset på helgerna för att se vad som hänt under veckorna. Sån frustration och besvikelse över misstag som begåtts. Sån glädje när vi sett resultat på plats som motsvarat, eller till och med överträffat, våra förväntningar. Så mycket vi har lärt oss.

Vi har satt vår lilla familj på en stor prövning och jag måste tillstå att det har gått mycket bättre än jag trodde när vi flyttade ut från huset. Tjejerna har varit helt suveräna och vi är så stolta över hur duktiga de varit. De har varit med på K-Rauta mm x antal gånger och skulle jag fått bestämma så hade det blivit än fler besök. :-)

Lite krokigt har det varit men vi har hela tiden vetat var vi var på väg och faktiskt varit rörande överens om det mesta. Jag trodde nog att vi skulle varit oense om mycket mer än vi varit.

Så summa summarum har detta givit oss en massa erfarenhet men det har också tagit enormt mycket energi och nu ska det bli så fruktansvärt skönt när vi är i mål. Åtminstone jag är väldigt trött på det här just nu, har en känsla av att T känner likadant... Men nu är det bara att hålla i sista biten, flyttplanerna är redan i full gång.

I helgen ska vi så klart ner till huset igen. På agendan står det att röja upp på framsidan och lämna tillbaka överblivna täckskivor mm.



Sen måste vi förbereda oss för slutbesiktningen så vi kommer utföra en egen inspektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar