lördag 5 januari 2013

Ny-gammal soffa.

Det är ju inte alltid så lätt att veta hur livet kommer se ut framöver. När vi köpte huset i Brunnby vik trodde ju vi att vi skulle bli kvar i flera, flera år. Vi köpte då en ny soffa som vi skulle ha framför vår braskamin, sen 1 1\2 år senare flyttade vi ut. Vår stora soffa som vi hade framför TV:en sålde vi på blocket då den hade fått genomgå två bebis år, om ni förstår : )




Denna soffa känns lite för liten för vår familj att sitta och trängas i, L som dessutom måste ligga ner. Men denna soffa är en byggbar modell från Mio, då slog det oss att vi kanske kan köpa till en del till soffan. Så vi kontaktade Mio om detta var möjligt och om tyget fanns kvar i deras sortiment var det inga problem. Vilket det gjorde, så nu ska vi beställa en del till. Jag fick min önskan i uppfyllelse och vi kommer att välja ett cosy hörn.




Så här kommer soffan att se ut ungefär, den raka delen kommer bli lite längre. Detta alternativ blev dessutom mycket billigare och vi får behålla en soffa som vi är mycket nöjda med. Tummen upp! I mitten på februari måste vi beställa soffan om vi ska få den till inflyttning. Det är nära nu....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar