lördag 16 februari 2013

Sedan lite ros :-)

Vi var vid huset idag igen och det var riktigt skoj. Målaren var i stort sett klar och alla tapeter är på plats och vi var väldigt nöjda, minst sagt. Har ju varit en del velande innan vi tog besluten, det är ju en stor skillnad att se på ett prov på ett par kvadratdecimeter och sedan titta på en hel vägg. Men vi var verkligen supernöjda med våra val och arbetet Hasse lagt ner på att sätta upp dem. Se nedan för bilder:


I vardagsrummet fastnade vi till slut för denna trädtapet och vi tyckte den var en fullträff när den var på plats. Se nedan för närbild. Blev en fondvägg av denna variant.


Här är en närbild på tapeten. Lite metallic i stammarna gjorde pricken över i:et.


I vårat sovrum valde vi denna variant. En ganska enkel tapet som vi gillade. Även här blev det lite metallic, dock ganska subtil.


Här är tjejernas rum från hallen. Vi valde att tapetsera två väggar var i deras rum för att inte det skulle bli så intensivt och vi är oerhört nöjda med resultatet. Tjejerna var jättestolta över sina fina rum.


Frejas rum


Sagas rum.

Dessutom har Niclas påbörjat sitt arbete med att sätta kakel och klinkers. Trots alla problem har de hunnit en bit och det ser bra ut. Dessutom lämnade vi över våra val av färg på fogen. Nästa leverans av kakel kommer på tisdag så vi hoppas att vi vid besöket nästa vecka får se en hel del kakel på plats...


Här är stora badrummet och där har de lagt klinkers på golvet, ser trevligt ut.

Nu hoppas jag bara att denna vecka rullar på utan några fler otrevliga överraskningar. Skulle ju vara trevligt att slippa bekymra sig en vecka och att slippa ta fler snabba beslut... :-)

3 kommentarer:

  1. Hej! Fina tapeter! Lite kritik från en som brukar titta in i bloggen; det är svårt/jobbigt att läsa det valda teckensnittet med stora bokstäver... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bättre : ) Kul att du läser vår blogg.

      Radera